voetreflexologie

Causale Voetreflexologie is anders en veel meer dan een ontspannende voetmassage. Het is een heel specifieke behandelingsmethode op de voeten waardoor een mogelijk onevenwicht op fysisch of emotioneel gebied kan worden hersteld. Op de voeten wordt er gezocht naar oorzakelijke zones van een mogelijk probleem en van het verlies van beweging. Via het behandelen van reflexzones op de voeten pogen we dit evenwicht te herstellen of te behouden (preventie).

Deze methode is heel krachtig waardoor men fantastische resultaten kan bereiken bij volwassenen, tieners, kinderen en zeker ook bij baby’tjes. Denk aan burn-out, stress, leerproblemen, fysische en mentale vermoeidheid, hormonale klachten, spijsverteringsproblemen, eetstoornissen, slapeloosheid, emotionele onbalans, hoofdpijn, reflux bij baby’s en heel veel andere fysische en emotionele klachten.

Een behandelingssessie duurt ongeveer 80 minuten (bij kinderen en baby’s korter). Bij de eerste langere behandelingssessie hoort een uitgebreid intake gesprek zodat ik een duidelijk beeld krijg van jouw unieke ‘Zijn’. Het is aan te raden om de eerste 3 sessies kort na elkaar te plannen (interval van max. 2 weken). Wanneer men na deze 3 sessies geen verandering ervaart dan wordt aangeraden om zich biochemisch te laten onderzoeken en behandelen (causopractie). Er zijn een aantal contra-indicaties bij causale voetreflexologie. Contacteer mij vrijblijvend voor alle info.

Naast causale voetreflexologie bied ik ook klassieke voetreflexmassage aan.
Deze voetreflexsessie duurt een uur en is ideaal om jouw lichaam en geest rust, ontspanning, kracht en een zalig gevoel te geven.

 

Jouw voeten vertellen me wie je bent. Onze voeten zijn de spiegels van ons lichaam en van onze ziel.