gelaats- en lichaamsverzorgingen

De energetische verzorgingen die ik aanbied ervaar je op een zachte en holistische manier. We bespreken samen de verzorging die jij op het moment wenst en nodig hebt.

Ik gebruik pure, natuurlijke en huidverzorgende producten met etherische oliën. De PHYTO 5 producten en verzorgingen zijn elk energetisch seizoen anders:
  lente = hout   zomer = vuur   tussenseizoen = aarde
  herfst = metaal   winter = water.
Het is ideaal om tijdens elk van deze 5 periodes een verzorging te boeken, perfect om jouw gelaat en lichaam stralend en jong te voelen en houden.

De combinatie van kleur- & lichttherapie, lymfedrainage en de helende werking van kristallen is krachtig. Het creëert balans tussen jouw innerlijk en uiterlijk welzijn. Licht zorgt voor kleur in ons leven. De verschillende kleurfrequenties beïnvloeden onze stemming, ons gedrag en onze vitaliteit. Chromatherapie (kleur en licht) verhoogt de toename van energie en levenskracht.

De oliën en klei die ik gebruik voor massages, hebben eveneens een diep zuiverende en krachtige werking.

Gun jezelf een moment om puur te genieten en te ontspannen. Een moment om het denken even los te laten en emoties toe te laten.

Een mooi evenwicht tussen het emotionele en fysische is de sleutel tot 'goed voelen' en 'mooi zijn'. Wanneer je innerlijk straalt dan zie je dit uiterlijk.

 

Pure schoonheid in balans, innerlijk en uiterlijk.