Causale voetreflexologie

Deze heel speciale behandelingsmethode heb ik een paar jaar geleden leren kennen en boeit me ontzettend. Het werd en is intussen een echte passie toen ik bij mezelf mocht ontdekken wat je met deze heel speciale techniek op de voeten kan bereiken. Ik ben in 2017 heel gedreven begonnen aan de 4-jarige opleiding bij An De Mulder. Straks studeer ik met trots af en ik zal me zeker verder blijven verdiepen en bijscholen in deze heel boeiende materie. Ik bied nu reeds behandelingssessies aan.

Causale Voetreflexologie is anders en meer dan een ontspannende voetmassage. Het is een heel specifieke behandelingsmethode op de voeten waardoor het onevenwicht in jouw systeem kan worden hersteld. Op de voeten wordt er gezocht naar oorzakelijke zones van een mogelijk probleem en van het verlies van evenwicht in jouw fysisch of emotioneel systeem. Via het behandelen van reflexzones op de voeten pogen we dit evenwicht te herstellen of te behouden (preventie).

Deze methodiek is heel krachtig waardoor je fantastische resultaten kan bereiken bij volwassenen, tieners, kinderen en zeker ook bij baby’tjes. Denk aan burn-out, stress, leerproblemen, fysische en mentale vermoeidheid, hormonale klachten, spijsverteringsproblemen, slapeloosheid, hoofdpijn, reflux bij baby’s en heel veel andere fysische en emotionele klachten.

Een behandelingssessie duurt ongeveer 90 minuten (bij kinderen en baby’s korter). Bij de eerste langere behandelingssessie hoort een uitgebreid intake gesprek zodat ik een duidelijk beeld krijg van jouw unieke ‘Zijn’. Er zijn een aantal contra-indicaties waarbij de behandeling niet mag worden toegediend, contacteer mij vrijblijvend voor meer info.

Van harte welkom bij PUUR SIGRID, voor advies of hulp om jouw mooie PURE ZIJN in evenwicht te brengen en houden.