Gelaat en lichaam

Ik combineer pure, natuurlijke, huidverzorgende en energetische producten (PHYTO 5) met kleur- & lichttherapie en drainage. Dit alles zorgt voor een moment van rust. Een moment om puur te genieten en te ontspannen. De heerlijk geurende en zalig aanvoelende energetische producten van PHYTO 5 zijn heel zuiver, werken huidverjongend en huidverbeterend maar creëren vooral balans tussen jouw innerlijk en uiterlijk welzijn. De oliën, die ik gebruik voor massages, hebben een energetische, diep zuiverende en krachtige werking.

De verzorgingen bij PUUR SIGRID zijn eveneens een gelegenheid om het denken even los te laten en emoties toe te laten. Een puur moment voor jezelf waar het voelen kan en mag en waar je de kans krijgt om verbinding te maken met je innerlijke kern, met je 'zijn'. Je hebt het gevoel dat jouw levensenergie terug 'stroomt'.

We bespreken samen de verzorging, die jij op dat moment wenst en nodig hebt.

Ook massages en kleipakkingen zijn heel fijn en geven je een gevoel van ontspanning en zuivering.

Via het chromatoestel (kleur en licht) kunnen innerlijke blokkades worden losgemaakt en kan alles terug stromen. De lymfedrainage maakt gifstoffen los, werkt zuiverend en geeft je terug een vitaal, licht gevoel en een stralende huid.

Je kan er pas goed uitzien als je ook innerlijk oké bent en jij je goed voelt. Een mooi evenwicht tussen het emotionele en fysische is de sleutel tot 'goed voelen' en 'mooi zijn'. Wanneer je innerlijk straalt dan zie je dit uiterlijk. Pure schoonheid is schoonheid vanbinnen en vanbuiten.

Van harte welkom bij PUUR SIGRID, voor advies of hulp om jouw mooie PURE ZIJN ontspannend te beleven en te behouden.